Κριστιάνο: «Υπέροχο να παίζεις και να σκοράρεις στην Ισπανία» (vid)

Κριστιάνο: «Υπέροχο να παίζεις και να σκοράρεις στην Ισπανία» (vid)

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο: «Υπέροχο να παίζεις και να σκοράρεις στην Ισπανία» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε στην Ισπανία, όπου έπαιξε για εννέα χρόνια και κατάφερε να σκοράρει

Ο Πορτογάλος αστέρας σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στα τελευταία λεπτά αναμέτρησης στο εκτός έδρας ματς της Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ετσι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής αγγλικής ομάδας που σκοράρει σε πέντε διαδοχικούς αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, μετράει μέχρι στιγμής έξι τέρματα σε πέντε αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα «κίτρινα υποβρύχια» ο «CR7» έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε στην Ισπανία και κατάφερε να σκοράρει.

«Πάντα υπέροχο να παίζεις στην Ισπανία, καταπληκτικό να κερδίζεις στην Ισπανία και ικανοποίηση να σκοράρω στην Ισπανία, μια χώρα όπου πάντα ένιωθα ξεχωριστός, Συγχαρητήρια στα παιδιά για μια σπουδαία νίκη που μας φέρνει εκεί που ανήκουμε! Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για αυτόν τον σύλλογο!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος αστέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα