Ποτσετίνο: «Είμαι χαρούμενος στην Παρί, τέλος συζήτησης»

Ποτσετίνο: «Είμαι χαρούμενος στην Παρί, τέλος συζήτησης»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας στην πρόθεσή του να παραμείνει τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον συνδέουν με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναζήτηση προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επικείμενο ντόμινο που θα φέρει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Ζινεντίν Ζιντάν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε κάθετος στην παραμονή του στο Παρίσι.

Μία ημέρα πριν από το ταξίδι των Παριζιάνων στο Μάντσεστερ ενόψει του ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Σίτι, εκεί όπου φέρεται πως θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Κόκκινων Διαβόλων, ο «Ποτς» ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε ξεκάθαρα ότι είναι χαρούμενος στη γαλλική πρωτεύουσα, αρνούμενος οποιοδήποτε σίριαλ αποχώρησης.

«Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Έχω συμβόλαιο ως το 2023. Αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Είμαι χαρούμενος στην Παρί. Είναι γεγονός και δεν τίθεται συζήτηση. Είμαι χαρούμενος στην Παρί.

Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι’ αυτό. Σέβομαι την ομάδα μου, την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι σύλλογοι. Είτε απαντήσω είτε όχι, αυτό θα χρησιμοποιηθεί με ανάλογο τρόπο, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να σχολιάσω. Κάποτε όταν ήμουν στην Εσπανιόλ είχα πει ότι θέλω να γνωρίσω τον Σερ Άλεξ. Αν το πω και τώρα, θα το μεταφράσουν αλλιώς. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Αγαπώ τον σύλλογο, τους φιλάθλους. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στην Παρί.

Αφοσιώνομαι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαι παιδί. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή ως παίκτης κι ως προπονητής με φήμες. Το καταλαβαίνω, συμβαίνει, κάποιες φορές θετικές, κάποιες φορές αρνητικές. Δεν με επηρεάζει, πρέπει να μάθεις να ζεις με τις φήμες στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, δείχνοντας εμμέσως ότι είναι πολύ δύσκολο να μετακομίσει μεσούσης της περιόδου στη Γιουνάιτεντ. Εξέλιξη που δεν αποκλείεται να δώσει άμεσα πόντους στον έτερο υποψήφιο, Ερνέστο Βαλβέρδε, για τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα