Champions League: Η ακτινογραφία των οκτώ ομίλων

Newsroom
Champions League: Η ακτινογραφία των οκτώ ομίλων
Ποιες ομάδες βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση και ποιες κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League ξεκίνησε. Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία. Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται τα 16 παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Τέσσερις ομάδες, η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Μπάγερν και η Γιουβέντους έχουν κάνει το 3 στα 3 και με 9 βαθμούς βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση.

Στον αντίποδα υπάρχουν 4 ομάδες, η Λειψία, η Μίλαν, η Μπεσίκτας και η Μάλμε, που μετράνε 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με 0 βαθμούς είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό.

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Champions League, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στους 8 ομίλους:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν (Τετάρτη, 22:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ (Τετάρτη 22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν με 7 βαθμούς και η Μάντσεστερ Σίτι με 6 είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ με 4 βαθμούς και η Λειψία με 0 φαίνεται ότι θα παλέψουν για την 3η θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ με τις ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση των ομίλων του Europa League.

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης με πάνω από 500 επιλογές

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μίλαν-Πόρτο (Τετάρτη, 19:45)

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη, 22:00)

«Αφεντικό» του ομίλου είναι η Λίβερπουλ με 9 βαθμούς. Ισοβαθμούν στη 2η θέση με 4 πόντους η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Πόρτο. Σε πολύ δύσκολη θέση είναι η Μίλαν, χωρίς βαθμό.

Ο αγώνας Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης παίζεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρονται ακόμα, περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και το «Money Back», για τo οποίo ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας (Τετάρτη, 22:00)

Ντόρτμουντ-Άγιαξ (Τετάρτη, 22:00)

Ο Άγιαξ με 9 βαθμούς και η Ντόρτμουντ με 6 είναι φαβορί για την πρόκριση. Η Σπόρτινγκ έχει 3 βαθμούς και στην τελευταία θέση χωρίς πόντο βρίσκεται η Μπεσίκτας.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Τετάρτη, 19:45)

Σερίφ Τιρασπόλ-Ίντερ (Τετάρτη, 22:00)

Άνω κάτω έχει κάνει τον όμιλο η Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με τη Ρεάλ, με 6 βαθμούς. Στην 3η θέση με 4 πόντους είναι η Ίντερ και ουραγός με 1 βαθμό η Σαχτάρ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν-Μπενφίκα (Τρίτη, 22:00)

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 22:00)

Περίπατο κάνει η Μπάγερν με 9 βαθμούς και 12-0 τέρματα! Για το 2ο εισιτήριο παλεύουν η Μπενφίκα με 4 βαθμούς, η Μπαρτσελόνα με 3 και με λιγότερες πιθανότητες η Ντιναμό Κιέβου με 1 πόντο.

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλές προσφορές

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη, 22:00)

Βιγιαρεάλ-Γιουνγκ Μπόις (Τρίτη, 22:00)

Όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Πρωτοπόρος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 6 βαθμούς και ακολουθούν η Βιγιαρεάλ και η Αταλάντα με 4 και η Γιουνγκ Μπόις με 3.

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr παίζεται ο αγώνας Αταλάντα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρονται ακόμα, περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και το «Money Back», για τo οποίo ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Βόλφσμπουργκ-Σάλτσμπουργκ (Τρίτη, 19:45)

Σεβίλλη-Λιλ (Τρίτη, 22:00)

Η Σάλτσμπουργκ έχει πάρει το προβάδισμα με 7 βαθμούς. Μεγάλη μάχη δίνουν οι άλλες 3 ομάδες, η Σεβίλλη με 3 βαθμούς, η Λιλ με 2 και η Βόλφσμπουργκ με 2.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάλμε-Τσέλσι (Τρίτη, 19:45)

Γιουβέντους-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Τρίτη, 22:00)

Η Γιουβέντους με 9 βαθμούς και η Τσέλσι με 6 είναι τα 2 μεγάλα φαβορί. Η Ζενίτ με 3 βαθμούς και η Μάλμε χωρίς πόντο λογικά θα παλέψουν για την 3η θέση.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει τον Νοέμβριο την προωθητική ενέργεια Red November για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Θα βρείτε ακόμα τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις.

@Photo credits: UEFA.COM

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα