Ατλέτικο: Πρώτη φορά δέχθηκε τρία γκολ εντός έδρας με Σιμεόνε στην Ευρώπη

Κώστας Ζάλιαρης
Ατλέτικο: Πρώτη φορά δέχθηκε τρία γκολ εντός έδρας με Σιμεόνε στην Ευρώπη

bet365

Τα τρία τέρματα της Λίβερπουλ στο Wanda Metropolitano προκάλεσαν και μια αρνητική επίδοση που δεν είχε εμφανιστεί ξανά για την Ατλέτικο επί εποχής Σιμεόνε σε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δυο γκολ μέχρι το 13ο λεπτό για τους «κόκκινους», ολική επαναφορά από τους «ροχιμπλάνκος» στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τρίτης και εν τέλει, ήττα (3-2) για την ισπανική ομάδα στο Wanda Metropolitano.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να συνεχίσει με το απόλυτο έπειτα και από την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Champions League, με την Ατλέτικο να έχει μείνει με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Γκριεζμάν και να χάνει το ματς. Ζήτησε, μεν, πέναλτι σε απώθηση του Ζότα στον Χιμένες στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η απόφαση του ρέφερι για την άσπρη βούλα πάρθηκε πίσω.

Οι «ροχιμπλάνκος» για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην άκρη του πάγκου σε εντός έδρας ματς, είτε αυτό ήταν στο «Βιθέντε Καλντερόν» είτε τώρα στο Wanda Metropolitano, δέχονται τρία τέρματα από αντίπαλο.

Και το υπέστησαν από την ομάδα που είχαν πετάξει εκτός συνέχειας στο Champions League του 2020, προτού σταματήσουν τα πάντα λόγω του κορονοϊού...

@Photo credits: video screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα