Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0: Ο Μάλεν ντύθηκε... Χάαλαντ για το 2/2 (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0: Ο Μάλεν ντύθηκε... Χάαλαντ για το 2/2 (vid)

bet365

Ο Χάαλαντ έλειπε, αλλά ο Ντόνιελ Μάλεν έβαλε τέλος στην αναμονή για το πρώτο του γκολ και έγραψε το 1-0 για τη Ντόρτμουντ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στέλνοντας τους Βεστφαλούς κορυφή με έξι βαθμούς, όσους έχει και ο Άγιαξ.

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, απέδειξε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ο Νορβηγός τραυματίστηκε πριν από το προ ημερών ματς με τη Γκλάντμπαχ και η Μπορούσια ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, χωρίς να κάνει τελική στην εστία. Κάποιος, λοιπόν, έπρεπε να βγει μπροστά για να αντισταθμίσει κάπως τη μεγάλη απουσία του παίκτη που προσεγγίζει εδώ και ενάμιση χρόνο το 100% τερμάτων ανά εμφανίσεις. Κι αυτός, ήταν ο Ντόνιελ Μάλεν. Ο Ολλανδός άνοιξε επιτέλους λογαριασμό στους Βεστφαλούς και χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ντόρτμουντ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0), ζευγαρώνοντας τις νίκες της στον όμιλο.

Από ασίστ του Μπέλιγχαμ, ο πρώην παίκτης της PSV βρήκε δίχτυα στο 37' και έληξε έτσι την περίοδο ανομβρίας των 523 λεπτών χωρίς γκολ ή ασίστ με τη νέα του ομάδα. Τα Λιοντάρια του Ρούμπεν Αμορίμ περιορίστηκαν σε μία φάση εντός εστίας και αποδείχθηκαν για δεύτερη σερί περίσταση κατώτερα των προσδοκιών για την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, μένοντας εν τέλει στο μηδέν, παρέα με τη Μπεσίκτας. Αντίθετα, οι Βεστφαλοί του Μάρκο Ρόζε έπιασαν τον Αίαντα στους έξι βαθμούς και τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα κοντραριστούν μαζί του, όπως όλα δείχνουν για την κορυφή στον 3ο όμιλο.

Ντόρτμουντ (Μάρκο Ρόζε): Κόμπελ, Μενιέ, Χούμελς, Ακάντζι, Γκερέιρο (75' Σουλτς), Μπέλιγχαμ, Βίτσελ, Νταούντ (8' Μπραντ), Ρόις, Αζάρ (71' Βολφ), Μάλεν (75' Ρεϊνιέρ)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αδάν, Νέτο, Κόατες, Φεντάλ, Πόρο, Παλίνια, Νούνιες, Ρέις, Σαράμπια (74' Καμπράλ), Τομάς (58' Σάντος), Παουλίνιο

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Άγιαξ 6 (7-1)
2. Ντόρτμουντ 6 (3-1)
3. Μπεσίκτας 0 (1-4)
4. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Άγιαξ - Ντόρτμουντ
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα