Αγκιμπού Καμαρά: «Για τον πατέρα μου και τον μικρό μου αδερφό που δεν βρίσκονται πια μαζί μας» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Αγκιμπού Καμαρά: «Για τον πατέρα μου και τον μικρό μου αδερφό που δεν βρίσκονται πια μαζί μας» (vid)

bet365

Ο 20χρονος Αγκμπού Καμαρά αφιέρωσε το γκολ του απέναντι στη Λουντογκόρετς στον πατέρα του και τον αδερφό του που «δεν βρίσκονται πια μαζί μας» και ανέφερε ότι ονειρευόταν να σκοράρει στο Champions League.

Σε πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού εξελίχθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά στο 1-1 εναντίον της Λουντογκόρετς, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με δικό του γκολ στο 87'.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα δήλωσε:

«Ονειρευόμουν να σκοράρω σε αυτή τη διοργάνωση και το κατάφερα. Μου αρέσει να δουλεύω και να αρπάζω τις ευκαιρίες. Ο προπονητής αποφασίζει για τον ρόλο μου. Ήταν πολύ ωραία η αγκαλιά του μετά το γκολ μου. O Μαντί είναι ο “μεγάλος” μου αδερφός στην ομάδα. Αφιερώνω το τέρμα μου στον πατέρα μου και τον μικρό μου αδερφό που δεν βρίσκονται πια μαζί μας.

Ο προπονητής στην αρχή με φώναξε, μου είπε κάποια πράγματα. Στην αρχή μου μίλησε στα αγγλικά και δυστυχώς δεν μπόρεσα να το καταλάβω, αλλά στη συνέχεια μου εξήγησαν καλά τι περίμεναν από εμένα και έτσι κατάφερα να κάνω πράξη τις συμβουλές του προπονητή.

Μια ισοπαλία είναι αποτέλεσμα που μπορούμε να παλέψουμε. Είναι στο χέρι μας να προετοιμαστούμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θα βελτιωθούμε πολύ, είχαμε πίεση, πολλά προβλήματα. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα