Σουρλής: «Είμαστε μαχητές και προκριθήκαμε»

Σουρλής: «Είμαστε μαχητές και προκριθήκαμε»

Σουρλής: «Είμαστε μαχητές και προκριθήκαμε»

bet365

Ο Βασίλης Σουρλής στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα του Ολυμπιακού, το οποίο οδήγησε σε δεύτερη νίκη και πρόκριση επί της Νέφτσι παρά τις πολλές απουσίες.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (28/7) τη Νέφτσι και στη ρεβάνς του Μπακού, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Βασίλης Σουρλής σε δηλώσεις του στο Mega στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα των Ερυθρόλευκων, το οποίο νίκησε και τις πολλές απουσίες για το ματς του Αζερμπαϊτζάν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, μόνο εμείς ξέραμε τι περάσαμε αυτήν την εβδομάδα. Είχαμε φτάσει σε σημείο από τις απουσίες να μην έχουμε παίκτες για προπόνηση. Είμαστε, όμως, μαχητές και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή για να προκριθούμε. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και όποτε με χρειαστεί ο Ολυμπιακός να βοηθάω», υποστήριξε αρχικά ο 18χρονος και στη συνέχεια μίλησε:

Για το ματς του τρίτου προκριματικού: «Όταν έρθει αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να μπούμε και να προκριθούμε. Δεν σκεφτόμουν τίποτα, μου είχε μιλήσει ο προπονητής. 'Ήθελα να είμαι καλά με τον εαυτό μου και να αποδώσω».

Για τη θέση του: «Νιώθω καλά στο 6, μου την έχει μάθει καλά ο Πέδρο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα