Σέλτικ: Το ντόμινο με Ράιαν δίνει βασικού στον Μπάρκα για το Champions League

Σέλτικ: Το ντόμινο με Ράιαν δίνει βασικού στον Μπάρκα για το Champions League

bet365

Ο διακαής πόθος του Άγγελου Ποστέκογλου, Ματ Ράιαν, οδεύει στη Σοθιεδάδ και αυτό σημαίνει σύμφωνα με τα σκωτσέζικα media ότι την εστία της Σέλτικ στα ματς με τη Μίντιλαντ (20 & 28/7) θα υπερασπιστεί ο Βασίλης Μπάρκας.

Η Σέλτικ ετοιμάζεται για τα διπλά ματς (20 & 28/7) με τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, τα οποία θα σηματοδοτήσουν και το επίσημο ντεμπούτο του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της ομάδας από τη Γλασκώβη.

Ο 55χρονος ομογενής προπονητής είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Ματ Ράιαν, με τον οποίον δούλεψε μαζί στην εθνική Αυστραλίας. Ο 29χρονος Αυστραλός γκολκίπερ, ωστόσο, οδεύει στο Σαν Σεμπαστιάν καθώς η Μπράιτον είναι έτοιμη ν' αποδεχθεί την πρόταση (δανεισμός και οψιόν αγοράς) της Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Η Σέλτικ δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της και σύμφωνα με τα σκωτσέζικα media δύσκολα θα προλάβει να προχωρήσει σε απόκτηση γκολκίπερ, ο οποίος θα είναι έτοιμος για τα κρίσιμα ματς με τη δανέζικη ομάδα.

Φαβορί για να υπερασπιστεί την εστία της, έτσι, είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 27χρονος διεθνής γκολκίπερ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν «έπιασε» στην πρώτη σεζόν κινούμενος στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του, ωστόσο τα ρεπορτάζ συνηγορούν στο ότι θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Το πρώτο ματς για τα προκριματικά είναι στη Σκωτία και η ρεβάνς στη Δανία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα