Μπρεστ – Παρί: Ο κίπερ Λαρσονέρ μαθαίνει από το κινητό για την παραμονή και ξεσπά! (vid)

Gazzetta team
Μπρεστ – Παρί: Ο κίπερ Λαρσονέρ μαθαίνει από το κινητό για την παραμονή και ξεσπά! (vid)

bet365

Με το τέλος του Μπρεστ – Παρί (0-2), ο κίπερ των γηπεδούχων έμεινε καρφωμένος στο ακουστικό του και ξέσπασε μόλις πληροφορήθηκε ότι το ματς της Ναντ είχε τελειώσει, σφραγίζοντας την παραμονή της ομάδας του στη Ligue 1.

Μέσα στο ματς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει τη Μπρεστ στην κατηγορία. Μέχρι και τον Νεϊμάρ ξεγέλασε σε εκτέλεση πέναλτι, αφήνοντάς του ελεύθερη την αριστερή γωνία με τον Βραζιλιάνο να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο Γκοτιέ Λαρσονέ δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα από τους Παριζιάνους, αλλά ήλπιζε μέχρι τέλους σε «δώρο» της Ναντ και μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να πάρει τηλέφωνο για να μάθει τα νέα.

Αφού πληροφορήθηκε ότι το σκορ παραμένει κατά της Ναντ (1-2), ο Γάλλος κίπερ έλαβε σήμα ότι το ματς είχε ολοκληρωθεί και αμέσως ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς για την εξασφάλιση της παραμονής. Η Ναντ τελικά κατέληξε στη 18η θέση και θα παίξει στα μπαράζ παραμονής.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED