Παρί Σεν-Ζερμέν - Ναντ 1-2: Ήττα-σοκ με ανατροπή και στο -3 από την κορυφή (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν-Ζερμέν - Ναντ 1-2: Ήττα-σοκ με ανατροπή και στο -3 από την κορυφή (vid)

bet365

Η Παρί δεν εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των Λιλ και Λιόν, γνώρισε την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Ναντ με ανατροπή (1-2) και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή!

Δεν δέχτηκε τα δώρα που της έκαναν η Ρεμς την Παρασκευή (ισοπαλία 1-1 με Λιόν) και η Μονακό νωρίτερα την Κυριακή (ισοπαλία 0-0 με τη Λιλ) η Παρί! Ή μάλλον τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ (1-2) από τη Ναντ για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, συγκατοικεί με τη Λιόν στη δεύτερη θέση (60 βαθμοί) και βρίσκεται πλέον σε απόσταση μίας νίκης από την πρώτη Λιλ (63 βαθμοί).

Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιούλιαν Ντράξλερ στο 42ο λεπτό. Κι όμως τα «καναρίνια» έκαναν την ανατροπή - ο Ραντάλ Κολό ισοφάρισε στο 59' σε 1-1 και ο Μόουζες Σάιμον στο 71' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2) - και αναπτέρωσαν τις ελπίδες παραμονής τους.

Εντύπωση έκανε η εικόνα με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να πηγαίνει στα αποδυτήρια κατά την αλλαγή του Άνχελ Ντι Μαρία. Όπως ενημέρωσε η Παρί λίγη ώρα αργότερα ήταν γιατί ληστές διέρρηξαν το σπίτι του και η οικογένειά του βρισκόταν εντός!

Η Νιμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Μονπελιέ. Οι «κροκόδειλοι» πήραν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη και στο Λανς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μετς. Τέσσερα γκολ είχε η αναμέτρηση, νικητή δεν είχε (2-2). Το αποτέλεσμα αυτό δεν βόλεψε καμία εκ των δύο ομάδων στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στη Λοριάν και τη Νις με τους γηπεδούχους να βάζουν μόνο έναν βαθμό στο σακούλι και να παραμένουν εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Ο Νοτιοκορεάτης Ούι-Τζον Χουάνγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη (1-3) της Μπορντό επί της ουραγού Ντιζόν, η οποία σύντομα θα ανήκει στη Ligue 2. Το γκολ του Μπενζαμέν Μπουριζό χάρισε στη Ρεν το τρίποντο (1-0) επί του Στρασμπούρ και διατηρεί τις ευρωπαϊκές ελπίδες ζωντανές.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Νταγκμπά (74' Κέρερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Ντανίλο, Βεράτι, Ντι Μαρία (62' Παρέδες), Ραφίνια (56' Ικάρντι), Ντράξλερ (74' Σαράμπια), Εμπαπέ.

ΝΑΝΤ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κοκό, Καστελετό, Παλουά, Τραορέ, Τουρέ, Τσιριβέγια, Μπλας (Λουζά), Κολό (84' Εμόν), Σάιμον (83' Μπαμπά).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα