Ρεμς - Λιόν 1-1: Έσωσε το βαθμό, έδωσε δικαιώματα (vid)

Gazzetta team
Ρεμς - Λιόν 1-1: Έσωσε το βαθμό, έδωσε δικαιώματα (vid)

bet365

Η Λιόν έσωσε το βαθμό (1-1) στη Ρεμς με το γκολ του Καντέβερε στο 90+2', αλλά έδωσε το δικαίωμα στις Λιλ και Παρί Σεν-Ζερμέν να ξεφύγουν στη μάχη του τίτλου.

Η Ρεμς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/3) στο Ογκούσ-Ντελόν τη Λιόν στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 29ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι γκον ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά τους έλειπε η αποτελεσματικότητα. Ο Ματιέ Καφαρό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 33ο λεπτό.

Ο Ρουντί Γκαρσιά πέρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους τους Καντέβερε, Κακρέ, Κορνέ (αντί των Σερκί, Αουάρ, Ντε Σίλιο), έβαλε στο 67' και τον Σλιμανί (αντί του Πακετά), αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Ήρθε στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου με τον Καντέβερε από ασίστ του Ντεπάι. Η Λιόν έσωσε το βαθμό, άφησε όμως δύο κι έδωσε την ευκαιρία στη Λιλ και την Παρί Σεν-Ζερμέν να ξεφύγουν στη μάχη του τίτλου.

Η Λιλ είναι πρώτη με 62 βαθμούς, η Παρί (υποδέχεται τη Ναντ) δεύτερη με 60 - την έπιασε με ματς περισσότερο η Λιόν - και η Μονακό τέταρτη με 55. Ασφαλώς όχι μόνο για τη μάχη του τίτλου, αλλά και της τρίτης θέσης μεγάλη σημασία έχει το ματς της Μονακό με τη Λιλ (14/3, 18:05).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα