Ντιζόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Ο Μπαπέ την ανέβασε στο -1 από την κορυφή (vids)

Gazzetta team
Ντιζόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Ο Μπαπέ την ανέβασε στο -1 από την κορυφή (vids)

bet365

Με δύο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε περίπατο στην έδρα της ουραγού Ντιζόν (4-0) και ανέβηκε στην 2η θέση της Ligue 1 και στο -1 από την πρωτοπόρο Λιλ, αν και με ματς περισσότερο.

Η Ντιζόν δείχνει να το έχει πάρει απόφαση ότι του χρόνου θα παίζει στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και, κόντρα στην πιο ακριβή και ποιοτική ομάδα της χώρας (Παρί Σεν Ζερμέν), η ουραγός της Ligue 1 δεν είχε καμία τύχη.

Με τον Κιλιάν Μπαπέ να έχει κέφια (δύο γκολ), η πρωταθλήτρια Γαλλίας πέτυχε την πιο άνετη νίκη (4-0) της εποχής Ποτσετίνο μαζί με αυτή επί της... Μπαρτσελόνα στο Champions League και ανέβηκε στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Λιλ, αν και με ματς περισσότερο (27 έναντι 26).

Μπαπέ (32' πέν., 51'), Μοϊζέ Κιν (6') και Ντανίλο Περέιρα (82') σημείωσαν τα τέρματα των Παριζιάνων, από τους οποίους έλειψε και πάλι ο τραυματίας Νεϊμάρ.

Στο έτερο ματς της ημέρας για την 27η αγωνιστική της Ligue 1, η Μετς επικράτησε με ανατροπή εκτός έδρας της Μπορντό με 2-1 (14' Καλού – 72' Ντιλέιν, 90'+1' Βάγκνερ) και ανέβηκε στην 5η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου.

Ντιζόν (Νταβίντ Λιναρές): Ρασιοπί – Μπούι, Κουλιμπαλί, Μανγκά, Πάνσο (61' Ντόμπρε), Μουζινγκά – Εμπιμπέ (75' Σαμαριτανό), Πάπε Σέικ (71' Μαρί), Τσελίνα – Μπαλντέ, Κονατέ (61' Ασαλέ).

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Νάβας – Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό – Ερέρα, Ντανίλο Περέιρα (89' Μισού) – Ραφίνια (82' Γκέιγ), Ντράξλερ, Μπαπέ – Κιν (72' Σαράμπια).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα