Ο Νεϊμάρ ζήτησε άδεια για τα γενέθλια της αδερφής του (pics)

Ο Νεϊμάρ ζήτησε άδεια για τα γενέθλια της αδερφής του (pics)

Κώστας Τόπας
Ο Νεϊμάρ ζήτησε άδεια για τα γενέθλια της αδερφής του (pics)

bet365

Ο Νεϊμάρ έχει το ελεύθερο από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ώστε να απουσιάσει μερικές ημέρες από τις υποχρεώσεις του στην Παρί, προκειμένου να βρεθεί στα γενέθλια της πολυαγαπημένης αδερφής του.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Τα τελευταία χρόνια στις 11 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων της Ραφαέλα, ο Νεϊμάρ με κάποιο τρόπο δεν είναι διαθέσιμος στις ομάδες που αγωνίζεται. Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο Βραζιλιάνος σταρ δεν θέλει να χάνει τα πάρτι γενεθλίων της μικρής του αδερφής.

Και τελικά αυτό ισχύει. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Νεϊμάρ έχει ήδη μιλήσει από τώρα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και του ζήτησε να φύγει στη Βραζιλία, για τις ημέρες που είναι τα γενέθλια της πολυαγαπημένης αδερφής του, με τον Αργεντινό τεχνικό να του δίνει την έγκριση, για να απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ο Ποτσετίνο από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν είναι κακό να δίνεται στους παίκτες ελεύθερος χρόνος, ώστε να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους.

«Πιο παλιά είχαν την ιδέα και την εντύπωση ότι πρέπει να είμαι αυστηρός. Να περνάει το δικό μου. Ωστόσο, όσο περισσότερο γνωρίζω και το επάγγελμα του προπονητή, αλλά και τον εαυτό μου καταλαβαίνω ότι πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος με τους παίκτες.

Δεν είναι κακό να δίνεις στους παίκτες σου λίγο ελεύθερο χρόνο, ώστε να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις και να περνάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ποια είναι η Ραφαέλα Σάντος...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα