Μπαπέ: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θέλω να ανανεώσω με την Παρί»

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θέλω να ανανεώσω με την Παρί»

bet365

Ολα ανοικτά παραμένουν για τον Κιλιάν Μπαπέ με τον ίδιο να τονίζει πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί αν θέλει να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή να αναζητήσει κάποιον άλλον σταθμό στην καριέρα του.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Μονπελιέ και ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του με δύο γκολ και μία ασίστ. Παρ' όλα αυτό το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Οι Παριζιάνοι φοβούνται πως ο Γάλλος φορ, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα και έτσι θα σκεφτεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2022, εφόσον οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στην ανανέωση.

Από την άλλη και ο Μπαπέ δεν γνωρίζει αυτή τη χρονική περίοδο εάν επιθυμεί ή όχι να ανανεώσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με τομ σύλλογο κι εγώ το σκέφτομαι. Εάν ανανεώσω με την Παρί θα μείνω για πολλά χρόνια. Σύντομα θα πρέπει να λάβω μια απόφαση. Μιλήσαμε με τον σύλλογο για να βρούμε μια λύση. Οι οπαδοί, το κλαμπ, ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα. Για αυτό, θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ομάδα. Αλλά θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω τα επόμενα χρόνια και που θέλω να είμαι. Ναι, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα έλεγα σήμερα τι θα κάνω. Δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να πω ένα χρόνο αργότερα ότι θέλω να φύγω», ήταν η απάντηση του νεαρού επιθετικού σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του.

Πάντως, η ανανέωση του Κίλιαν Μπαπέ έχει κολλήσει τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα ο γαλλικός σύλλογος να φοβάται για το μέλλον του 22χρονου στην ομάδα. Γι' αυτό και η Παρί ετοιμάζεται ακόμη και για το χειρότερο και φέρεται να κάνει σκέψεις ακόμη και για πώληση του Γάλλου επιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα