Μαρσέιγ – Νιμ 1-2: Μέγα κάζο και σε κρίση οι Μαρσεγιέζοι (vid)

Gazzetta team
Μαρσέιγ – Νιμ 1-2: Μέγα κάζο και σε κρίση οι Μαρσεγιέζοι (vid)

bet365

Σαν να μην έφτανε η εκτός έδρας γκέλα με Ντιζόν και η απώλεια του Σούπερ Καπ από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μαρσέιγ υπέστη νέο κάζο από τη Νιμ (1-2) και έπεσε εκτός πεντάδας στη Ligue 1

Ξεκίνησε ως μία ήττα σε ντέρμπι (2-1 από Ρεν) που προήλθε μετά από αήττητο σερί 9 αγώνων. Το διάστημα του τελευταίου μήνα, όμως, έχει εξελιχθεί σε κρίση για τη Μαρσέιγ, η οποία λίγες μέρες μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ από την Παρί Σεν Ζερμέν, γνώρισε ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Νιμ (1-2) και μετράει απολογισμό μόλις μίας νίκης στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Τα πράγματα ενδεχομένως να είχαν κυλήσει διαφορετικά αν ο Φλοριάν Τοβέν ευστοχούσε στο πέναλτι στο 35’. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση στο 2ο ημίχρονο και με κρεσέντο του Ελίασον σε ένα τρίλεπτο (55’-58’) πήραν ασφαλές προβάδισμα νίκης. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαρσεγιέζοι ήταν να μειώσουν με τον Μπενεντέτο στο 85’, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την ήττα από την 18η της βαθμολογίας και την υποχώρηση εκτός πρώτης πεντάδας (στο -8 από Λυών με ματς λιγότερο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα