Νεϊμάρ: Διαψεύδει το πάρτι με τα 500 άτομα και το «καλοστημένο σχέδιο»

Νεϊμάρ: Διαψεύδει το πάρτι με τα 500 άτομα και το «καλοστημένο σχέδιο»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: Διαψεύδει το πάρτι με τα 500 άτομα και το «καλοστημένο σχέδιο»

bet365

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ αρνούνται πως στήθηκε 5ήμερο πάρτι με 500 άτομα στην βίλα του ποδοσφαιριστή εν μέσω πανδημίας , ωστόσο, υπάρχουν υποψίες για το ταξίδι των καλεσμένων και τις κινήσεις του «Νέι» ώστε να μην αποκαλυφθεί.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η Globo είχε αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα γιόρταζε τα φετινά Χριστούγεννα στην βίλα του στην Mangaratiba με 500 καλεσμένους για 5 ημέρες και μάλιστα, φερόταν να έχει φροντίσει ώστε να ηχομονώσει τους τοίχους προκειμένου να μην μπορούν ν' ακούσουν οι γείτονες ό,τι συνέβαινε στο πάρτι.

Επιπλέον, φερόταν να έχει ενημερώσει τους καλεσμένους του να μην χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους και να μην αναρτήσουν οτιδήποτε στα social media.

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ διέψευσαν στην βραζιλιάνικη έκδοση του CNN το δημοσίευμα για το πάρτι, οι τοπικές Αρχές της Mangaratiba ανέφεραν ότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά για την εκδήλωση με παρουσία 500 ατόμων, όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν υποψίες πως τελικά το event έγινε κανονικά...

Τη στιγμή που στην Βραζιλία ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τις 190.000 λόγω του κορονοϊόύ, ξενοδοχεία φέρονται να δέχθηκαν αρκετά τηλεφωνήματα για δωμάτια από ανθρώπους που φέρονται να ήταν καλεσμένοι του Νεϊμάρ...

Διαβάστε επίσης:

Νεϊμάρ: Ετοιμάζει τρελό πενθήμερο πάρτι με 500 καλεσμένους για το νέο έτος

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα