Μαρσέιγ - Ναντ 3-1: Τριάρα πριν τον... τελικό με Ολυμπιακό (vid)

Μαρσέιγ - Ναντ 3-1: Τριάρα πριν τον... τελικό με Ολυμπιακό (vid)

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ναντ 3-1: Τριάρα πριν τον... τελικό με Ολυμπιακό (vid)

bet365

Η Μαρσέιγ στη Ligue 1 τα πάει περίφημα, επικράτησε 3-1 της Ναντ εντός έδρας και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί στο Champions League να μην έχει ούτε γκολ, μπορεί να μετρά 13 διαδοχικές ήττες, αλλά στη Ligue 1 η Μαρσέιγ κερδίζει! Οι Μασσαλοί λίγες ημέρες πριν τον... τελικό με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της 3η θέσης, επικράτησαν 3-1 εντός της Ναντ και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Εμεινε επτά ματς αήττητη η Μαρσέιγ και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, αν και κόντρα στη Ναντ ήταν εξαιρετική τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά.

Με 4-3-3 η Μαρσέιγ

Ο Βίλας Μπόας δεν προέβη σε αλλαγές παρουσιάζοντας ένα 4-3-3, το οποίο και αναμένεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μανταντά κάτω από τα δοκάρια, ο Σακάι δεξιά, Αμαβί αριστερά και Γκονζάλες, Τσαλέτα Τσαρ στο κέντρο της άμυνας. Καμαρά, Κουζάν και Ρονγκιέ η τριάδα στα χαφ, με τον Μπενεντέτο στο κέντρο της επίθεσης, δεξιά ο Παγιέ και αριστερά ο Τοβέν.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Μαρσέιγ, αφού στο 2ο λεπτό βρήκε δίχτυα. Εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ρονγκιέ και ο Τοβέν με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 35' οι Μασσαλοί κυκλοφόρησαν ιδανικά τη μπάλα, ο Κουζέν έκανε την παράλληλη και ο Παγιέ πέτυχε το 2-0. Στο 60' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μπενεντέτο πέτυχε το 3-0. Η Ναντ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 73' με τον Μπλας

Μαρσέιγ (Αντρε Βίλας Μπόας): Μανταντά, Σακάι (88' Ναγκαμότο), Γκονζάλες, Αμαβί, Τσαλέτα - Τσαρ, Καμαρά, Παγιέ (85' Ακέ), Ρονγκιέ (77' Στρούτμαν), Κουζέν, Μπενεντέτο (77' Ζερμέν), Τοβέν
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα