«Χλωμό» το μέλλον του Μπαπέ στην Παρί με την Ρεάλ να περιμένει

«Χλωμό» το μέλλον του Μπαπέ στην Παρί με την Ρεάλ να περιμένει

Κώστας Τόπας
«Χλωμό» το μέλλον του Μπαπέ στην Παρί με την Ρεάλ να περιμένει

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, συναντήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον Κιλιάν Μπαπέ και τον μάνατζερ του, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στην ομάδα.

«Διατηρήστε τον Κιλιάν Μπαπέ στο ρόστερ». Αυτό είναι το μήνυμα των οπαδών της Παρί προς την διοίκηση. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «L' Equipe», ο Γάλλος άσος δεν είναι πρόθυμος αυτή τη στιγμή να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γάλλους πρωταθλητές.

Στη μεταξύ τους συνάντηση, ο Μπαπέ ζήτησε από τον Λεονάρντο να μάθει ποιος είναι ο σχεδιασμός των διοικούντων την Παρί για το μέλλον, προκειμένου να δει αν θα συνεχίσει ή όχι. Στόχος του 21χρονου φορ, είναι η κατάκτηση ενός τίτλου στο Champions League κι αυτή τη στιγμή βλέπει πως με την Παρί δεν θα τα καταφέρει σύντομα

Γι' αυτό και η Ρεάλ παραμονεύει για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι. Οι «μερένγκες», προτίμησαν να μην σπαταλήσουν ούτε ευρώ για μεταγραφές και να κρατήσουν ρευστό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Κι αυτό διότι, από τη νέα χρονιά θέλουν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να αποκτήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν ή τον Ερλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Ή ακόμα και τους δύο...

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα