Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν!

Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν!

Κώστας Τόπας
Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν!

bet365

Εκεί που τα πράγματα είχαν ησυχάσει στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν πως βρέθηκε νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού.
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από λίγες ημέρες, οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό επτά ποδοσφαιριστές (Κιλιάν Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ανχελ Ντι Μαρία, Μάουρο Ικάρντι, Λεάντρο Παρέδες, Μαρκίνιος και Κέιλορ Νάβας).

Ολοι τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον Covid-19 και να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τόμας Τούχελ. Ωστόσο, τα κρούσματα στην Παρί δεν φαίνεται πως σταμάτησαν, καθώς οι Γάλλοι γνωστοποίησαν πως μετά τις εξετάσεις της Παρασκευής (23/10) ένας παίκτης, του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύτηκε ακόμα, μολύνθηκε από τον ιό.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γαλλικής Λίγκας, κάθε παίκτης που ανιχνεύεται θετικός στον κορονοϊό, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα οκτώ ημερών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα