Μαρσέιγ - Βίλας – Μπόας για Μήτρογλου: «Δεν έχει καμία πιθανότητα να παίξει»

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Βίλας – Μπόας για Μήτρογλου: «Δεν έχει καμία πιθανότητα να παίξει»

bet365

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας – Μπόας, ξεκαθάρισε ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει καμία πιθανότητα να αγωνιστεί, παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Απολύτως τυπική είναι η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στις προπονήσεις της Μαρσέιγ, αφού ο Έλληνας επιθετικός δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως ξεκαθάρισε εκ νέου ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, προπονητής της πρώτης χρονικά αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League.

«Του ειπώθηκε, στην αρχή της σεζόν, ότι δεν τον υπολογίζαμε και εκείνος δεν βρήκε μια λύση. Έχει συμβόλαιο και επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι έχει πιθανότητες να παίξει» επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον 31χρονο Έλληνα επιθετικό.

«Είμαι συνεπής με ό, τι έκανα πέρυσι» πρόσθεσε ο Βίλας – Μπόας, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του μέσου Γκρέγκορι Σέρτιτς, ο οποίος πέρυσι ήταν στην ομάδα, αλλά δεν έπαιξε καθόλου γιατί, πολύ απλά, δεν υπολογίζονταν.

«Βεβαίως είναι κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω. Αλλά επέλεξα την ομάδα γι' αυτή την σεζόν και εκείνος (σ.σ. ο Μήτρογλου) δεν βρίσκεται μεταξύ των επιλογών μου. Συνέβη το ίδιο με τους Σαμπρόλ και Ροκιά, οι οποίοι κλήθηκαν να ψάξουν ομάδα. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος» συμπλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα