Ασταμάτητη στα φιλικά η Παρί, έριξε τέσσερα στην Σέλτικ (vid)

Ασταμάτητη στα φιλικά η Παρί, έριξε τέσσερα στην Σέλτικ (vid)

Gazzetta team
Ασταμάτητη στα φιλικά η Παρί, έριξε τέσσερα στην Σέλτικ (vid)

bet365

Μετά τα εννέα γκολ στην Χάβρη και τα εφτά στην Μπέβερεν, η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τέσσερα γκολ στο τρίτο της φιλικό, αυτή την φορά εις βάρος της Σέλτικ.

Δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και δυναμικότητες η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επέστρεψε (πολύ) «φουριόζα» μετά την καραντίνα. Στο πρώτο φιλικό, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έβαλε εννέα γκολ στην Χάβρη (9-0), ενώ ακολούθησαν άλλα εφτά στην βελγική Μπέβερεν (7-0).

Το τρίτο φιλικό, κόντρα στην πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ, ήταν θεωρητικά πιο απαιτητικό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την παρέα των Κιλιάν Μπαπέ – Νεϊμάρ να βάλει τέσσερα γκολ (4-0), με το πρώτο να φέρνει την υπογραφή του Μπαπέ μόλις στα... 52 δευτερόλεπτα.

Νεϊμάρ (25'), Άντερ Ερέρα (48') και Πάμπλο Σαράμπια (67') μιμήθηκαν τον Μπαπέ, ο οποίος πριν από τον αγώνα ξεκαθάρισε ότι θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό, αφού το κρίσιμο καλοκαίρι για τον Γάλλο επιθετικό θα είναι το επόμενο, όταν θα μένει ένας χρόνος για την λήξη του συμβολαίου του, εφόσον βεβαίως δεν το έχει ανανεώσει μέχρι τότε...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα