Απολύθηκε ο Ρόμπερτ Μορένο και η Μονακό πάει για Κόβατς

Απολύθηκε ο Ρόμπερτ Μορένο και η Μονακό πάει για Κόβατς

Κώστας Τόπας
Απολύθηκε ο Ρόμπερτ Μορένο και η Μονακό πάει για Κόβατς

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό, αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Ρόμπερτ Μορένο, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα

Σύμφωνα με την «L' Equipe», η διοίκηση της Μονακό, ανακοίνωσε στον Ρόμπερτ Μορένο την λύση της συνεργασίας τους, το πρωί του Σαββάτου (18/07).

Ο φιλικός αγώνας της ομάδας, με την Σερκλ Μπρυζ την Παρασκευή (17/07), ήταν ο τελευταίος για τον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος πλέον αναζητεί νέο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει από τον πάγκο, τον Ρόμπερτ Μορένο, δεν πάρθηκε βιαστικά, καθώς από τον προηγούμενο μήνα, είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόλυση του.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση, φαίνεται πως έπαιξε ο Πολ Μίτσελ, ο οποίος πρόσφατα πήρε την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο 38χρονος Αγγλος, θέλει να κάνει μία νέα αρχή για τον σύλλογο, και η απομάκρυνση του Ρόμπερτ Μορένο, ήταν από τους πρωταρχικούς του στόχος.

Μάλιστα, τα γαλλικά Μέσα, παρουσιάζουν ως πιθανότερο αντικαταστάτη του Ισπανού προπονητή, τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος τον Νοέμβριο απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα