Ο Τούχελ θέλει τον Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τόπας
Ο Τούχελ θέλει τον Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ, αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ καθώς θέλει να τον εντάξει στην επιθετική γραμμή της ομάδας, δίπλα σε Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

Οπως αναφέρει η «Independent», η Παρί έχει ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό της, ενόψει της νέας σεζόν, μιας και το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε νωρίς, λόγω πανδημίας.

Ο προπονητής των Παριζιάνων, όπως τονίζει το δημοσίευμα, φαίνεται πως έχει βρει τον εκλεκτό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, στο πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ των «κόκκινων διαβόλων». Αν και η Παρί διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση, ο Τούχελ, θέλει να έχει στη διάθεσή του και τον 22χρονο φορ, της Γιουνάιτεντ.

Ο Γερμανός τεχνικός, γνωρίζει πως μπορεί να αξιοποιήσει τον Ράσφορντ, σε πολλές θέσεις γι' αυτό και θα αποτελέσει «κλειδί» για τον ίδιο.

Από την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ, δεν είναι αρνητικό στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, αν κι εφόσον, οι Παριζιάνοι καταβάλλουν 100 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσουν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα