Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει νέα ταλεντάρα από τα «σπλάχνα» της

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει νέα ταλεντάρα από τα «σπλάχνα» της

Gazzetta team
Η Παρί Σεν Ζερμέν χάνει νέα ταλεντάρα από τα «σπλάχνα» της

bet365

Ο 17χρονος Αντίλ Αουσίς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν κι αντ' αυτού να κυνηγήσει αλλού την καριέρα του, σε ένα επαναλαμβόμενο σκηνικό για τους Παριζιάνους.

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ξοδεύει σωρηδόν τα εκατομμύρια για να κρατήσει ή να υπογράψει αστέρες στην ομάδα, ένα-ένα τα ανερχόμενα ταλέντα από την Ακαδημία της γυρίζουν την πλάτη.

Σε ένα σύνηθες σκηνικό τα τελευταία χρόνια, ο 17χρονος Αντίλ Αουσίς, ο ενδεχομένως πιο ελπιδοφόρος παίκτης της δεύτερης ομάδας, αποφάσισε να μην ανανεώσει το επαγγελματικό του συμβόλαιο και να βγει στην αγορά ως ελεύθερος, σύμφωνα με την «Equipe».

Παρά το γεγονός ότι φέτος έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στη Ligue 1 και σκόραρε μάλιστα το παρθενικό του γκολ σε ματς Κυπέλλου, ο νεαρός εξτρέμ δεν θέλησε να παραμείνει στο Παρίσι και αντ' αυτού φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Σεντ-Ετιέν για να ξεκινήσει ουσιαστικά την καριέρα του.

Έτσι, ακόμη μια περίπτωση φέρελπι ποδοσφαιριστή ρίχνει «άκυρο» στους Παριζιάνους, όπως είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια οι Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μούσα Ντεμπελέ, Κρίστοφερ Ενκουνκού, Μαμαντού Ντουκουρέ, Μούσα Ντιαμπί, κλπ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα