Αλλαξε γνώμη και θέλει να συνεχίσει στην Παρί ο Καβάνι (pic)

Αλλαξε γνώμη και θέλει να συνεχίσει στην Παρί ο Καβάνι (pic)

Κώστας Τόπας
Αλλαξε γνώμη και θέλει να συνεχίσει στην Παρί ο Καβάνι (pic)

bet365

Παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν φευγάτος από την Παρί Σεν Ζερμέν, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Εντισον Καβάνι να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους.

Ο έμπειρος επιθετικός έβλεπε το μέλλον του μακριά από το Παρίσι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό ήταν το σενάριο το οποίο επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά τα όσα γίνονται εξαιτίας της πανδημίας αρκετές ομάδες δεν θα έχουν αρκετό μπάτζετ για να κινηθούν το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Οι απαιτήσεις του "El Matador” είναι αρκετά υψηλές και όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε από την διοίκηση της Παρί να συνεχίσει τουλάχιστον για ένα ή για δύο χρόνια ακόμα.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει σοβαρή υποψήφια όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης.η οποία τον Γενάρη έκανε κίνηση για την απόκτηση του, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Καβάνι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη χώρα του, χωρίς να γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη Γαλλία για να ξεκινήσει τις προπονήσεις. Οι οπαδοί της Παρί τον θέλουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα τους και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η διοίκηση των Παριζιάνων αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα