Νεϊμάρ: «Αγχώνομαι για το ποδόσφαιρο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Αγχώνομαι για το ποδόσφαιρο...»

bet365

Ανήσυχος και αγχωμένος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δηλώνει ο Νεϊμάρ που σκέφτεται συνεχώς πότε και αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο γήπεδο...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος, όσο μπορεί κάνει τη γυμναστική του και προπονείται με τα σκυλιά του στο σπίτι, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι καθόλου το ίδιο με τη συνύπαρξη με τους συμπαίκτες και τις έντονες ποδοσφαιρικές προπονήσεις στο γήπεδο.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί Σεν Ζερμέν για την καραντίνα και την πανδημία, είχε να πει: «Αγχώνομαι για το πότε θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη δράση και στα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι στην αβεβαιότητα... Μου λείπει πολύ το ποδοσφαιρικό περιβάλλον και η παρέα με τους συμπαίκτες μου. Μου λείπει το ποδόσφαιρο. Μακάρι να αλλάξει κάτι σύντομα...».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED