Ο Ζαν - Μισέλ Ολάς θέλει Τόνι Πάρκερ στην προεδρία της Λυόν

Gazzetta team
Ο Ζαν - Μισέλ Ολάς θέλει Τόνι Πάρκερ στην προεδρία της Λυόν

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής Λυόν ονειρεύεται τον Τόνι Πάρκερ για διάδοχό του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι δύο άνδρες έχουν αναπτύξει μια καλή φιλία, πέρα από την επαγγελματική σχέση που έχουν, και μαζί έβαλαν στόχο να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τον αθλητισμό στην χώρα τους, μέσω του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

«Έκαστος στο είδος του», λένε, αλλά πως θα σας φαινόταν ο Τόνι Πάρκερ να έμπαινε στο χώρο της «στρογγυλής θεάς»; Στην ποδοσφαιρική Λυόν ετοιμάζονται για αλλαγές και σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe», ο Ζαν-Μισέλ Ολάς θέλει για αντικαταστάτη του τον «θρύλο» του γαλλικού μπάσκετ και του ΝΒΑ.

Ο 71χρονος επιχειρηματίας, που είναι στην Λυόν από το 1987 και πριν από λίγο καιρό αγόρασε το 25% της ανδρικής μπασκετικής Βιλερμπάν και το 10% της γυναικείας, αναμένεται να αποχωρήσει το 2023 από το πόστο του και θα ήθελε να δει στην θέση του τον Τόνι Πάρκερ.

«Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο διάδοχός μου. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον ίδιο, ούτε υπάρχει κάποια απόφαση πάντως», δήλωσε ο ίδιος ο Ολάς στην γαλλική ιστοσελίδα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED