Καβάνι: Μοναδική ιστορία στην Παρί, αναγνώριση από τον κόσμο... (pic & vid)

Καβάνι: Μοναδική ιστορία στην Παρί, αναγνώριση από τον κόσμο... (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Καβάνι: Μοναδική ιστορία στην Παρί, αναγνώριση από τον κόσμο... (pic & vid)

bet365

Συνεισφέροντας στην αγχωτική νίκη (4-3) απέναντι στην Μπορντό, ο Έντινσον Καβάνι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν που φτάνει στα 200 γκολ και ο κόσμος έδειξε ότι τον σέβεται και του αναγνωρίζει όσα έχει κάνει για το κλαμπ, από το οποίο θ' αποχωρήσει το καλοκαίρι...

Build A Bet στο Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Ο Ουρουγουανός επιθετικός επρόκειτο ν' αποχαιρετήσει το Παρίσι από τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2019, ωστόσο, παρέμεινε και πλέον διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον σύλλογο της πόλης του φωτός.

Σε αυτούς τους τελευταίους μήνες φροντίζει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να έχει να θυμάται κι εκείνος ακόμα περισσότερα αλλά και οι οπαδοί ν' αντιληφθούν ότι δεν παράτησε ποτέ την προσπάθεια.

Απέναντι στη Μπορντό σκόραρε, έφτασε στα 200 τέρματα με τη φανέλα της Παρί, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας που φτάνει σε αυτά τα επίπεδα και ο κόσμος τον χειροκρότησε και του αναγνώρισε την προσφορά με το πανό που έγραφε:

«Η ιστορία σου με την ομάδα είναι χαραγμένη...». Ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας λίγο μετά το ματς στην κάμερα και ακούγοντας από τον ρεπόρτερ να του λέει πως είναι αθλητής που τιμά τις αξίες του ποδοσφαίρου, συγκινήθηκε και τόνισε: «Αυτό έχω να μάθει να κάνω από μικρό παιδί, αυτό έμαθα να κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος...».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα