Μήτρογλου: «Δεν αμφέβαλα ποτέ για τη θέση μου στην Μαρσέιγ»

Μήτρογλου: «Δεν αμφέβαλα ποτέ για τη θέση μου στην Μαρσέιγ»

Gazzetta team
Μήτρογλου: «Δεν αμφέβαλα ποτέ για τη θέση μου στην Μαρσέιγ»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Μαρσέιγ και ότι ποτέ δεν αμφέβαλε για τη θέση του στην ομάδα.

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στο Canal+ για την κριτική που δέχθηκε πέρυσι, για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί σε περίπτωση απόκτησης του Μπαλοτέλι, ενώ δηλώνει χαρούμενος στην Μασσαλία.

«Όταν ένας επιθετικός δεν σκοράρει θα δεχθεί κριτική ακόμα κι αν η ομάδα πηγαίνει καλά. Εμένα οι κριτικές με κάνουν πιο δυνατό. Δεν ήμουν ποτέ τόσο δυστυχισμένος, ώστε να πω ότι δεν μπορώ πια... Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Πιο σημαντικά είναι τα λόγια των συμπαικτών και του προπονητή μου για μένα. Αν μου πουν ότι μπορώ να βελτιωθώ σε κάτι με ενδιαφέρει να το κάνω. Προσπαθούν να με βοηθήσουν.», είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να παραχωρείται το περασμένο καλοκαίρι σε περίπτωση απόκτησης του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Νις. «Αν είχα αμφιβολίες όταν η Μαρσέιγ ήθελε να πάρει τον Μπαλοτέλι; Όχι. Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου σε αυτή τη ζωή. Ξέρω για τι είμαι ικανός και η Μαρσέιγ είναι μεγάλη ομάδα. Προφανώς θα ενδιαφέρεται και για άλλους παίκτες, αλλά ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Είμαι χαρούμενος εδώ», ολοκλήρωσε ο Μήτρογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα