Μονακό - Μαρσέιγ 2-3

Gazzetta team
Μονακό - Μαρσέιγ 2-3

bet365

Με τον Κώστα Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ και μαζί τον «λογαριασμό» για τη νέα σεζόν, η Μαρσέιγ επικράτησε της Μονακό με 2-3 στο «Luis II» , σε ένα παιχνίδι-θρίλερ με δυο ανατροπές και τη νίκη να κρίνεται από γκολ του Ζερμέν στο 90'

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο πιο ορεξάτοι και δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις τις συνθήκες για να απειλήσουν τον Μπενάλιο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το κατάφεραν με τον Μήτρογλου, που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ κι έβαλε τη Μαρσέιγ σε θέση «οδηγού» με το πρώτο του φετινό γκολ.

Εντούτοις η Μονακό βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στην έναρξη του β’ μέρους κατάφερε μέσα σε 8’ να ανατρέψει το σκορ. Πρώτα ο Τίλεμανς (48’) και στη συνέχεια ο Φαλκάο (53’) έκαναν το 2-1, με την ομάδα του Ζαρντίμ να ανακτά τον έλεγχο.

Η συνέχεια ωστόσο έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις και προς το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Γκαρσία και οι αλλαγές του έκριναν το παιχνίδι. Ο Τοβίν, που πέρασε στο παιχνίδι στο 62’, σκόραρε λίγο αργότερα (74’), φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Το τελικό σκορ έμελλε να διαμορφώσει άλλη μια αλλαγή του προπονητή των Μασσαλών. Συγκεκριμένα, ο Ζερμέν που αντικατέστησε τον Παγέ στο 87’, βρήκε δίχτυα στο 90’ για να χαρίσει στη Μαρσέιγ την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη φετινή Ligue 1 και να τη στείλει στους 7 βαθμούς και στην πέμπτη θέση.

Αντίθετα, η Μονακό συνέχισε το μέτριο ξεκίνημά της στη σεζόν, μετρώντας μόλις 4 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές και «ζευγαρώνοντας» τις ήττες της.

Οι συνθέσεις:

Μονακό (Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Ενρίκς, Γκλικ, Ζέμερσον, Μπαρέκα (81’ Εμπουλά), Αχολού, Μπενασέρ, Λόπες, Γκραντσίρ (66’ Σιντιμπέ), Τίλεμανς (86’ Πελεγκρί), Φαλκάο

Μαρσέιγ (Γκαρσία): Πελέ, Σακάι, Ραμί, Γκουστάβο, Αμαβί, Σανσόν, Στρούτμαν, Οκάμπος, Σαρ (62’ Τοβίν), Παγιέ (87’ Ζερμέν), Μήτρογλου (91’ Καμαρά)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα