Στη Μαρσέιγ συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι ο Μήτρογλου!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στη Μαρσέιγ συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι ο Μήτρογλου!

bet365

Η Μπεσίκτας για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία τσεκάρει την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ωστόσο οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο «πιστολέρο» δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Μαρσέιγ.

Νέα χρονιά με μεγάλες προσφορές* και 350+ δημοφιλή φρουτάκια! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

H διαφαινόμενη πώληση του Τσενκ Τοσούν στην Έβερτον έναντι 30 εκατ. ευρώ σε συνδυασμό με την άδικη κριτική των Γάλλων στον Κώστα Μήτρογλου δημιουργεί νέα δεδομένα με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των «Μαύρων Αετών» για τον «πιστολέρο».

Η τουρκική ομάδα έχει την δυνατότητα να καλύψει το παχυλό συμβόλαιο του Μήτρογλου από την στιγμή που θα παραχωρηθεί ο Τοσούν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο διεθνής φορ θα γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Στην πραγματικότητα η Μπεσίκτας δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον «Μητρογκόλ», ενώ και ο τελευταίος παρά την κριτική που δέχεται δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να εγκαταλείψει τους «Φωκαείς».

Το πλάνο του Μήτρογλου, αλλά και της γαλλικής ομάδας προβλέπει την συνεργασία των δύο πλευρών τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι με τον έμπειρο στράικερ να δηλώνει αποφασισμένος να ανατρέψει το κλίμα που έχει δημιουργήσει κυρίως ο γαλλικός Τύπος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα