Νάγκελσμαν πενταετίας στην Μπάγερν! (pic)

Νάγκελσμαν πενταετίας στην Μπάγερν! (pic)

Κώστας Τόπας
Νάγκελσμαν πενταετίας στην Μπάγερν! (pic)

bet365

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν ώστε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών για μετακίνηση του προπονητή της Λειψίας στον πάγκο των μόνιμων πρωταθλητών Γερμανίας αντί του Χάνσι Φλικ, έχει επιβεβαιωθεί το τελευταίο 24ωρο.

Ο 33χρονος Γερμανός τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής των Βαυαρών, με τις ανακοινώσεις να είναι οι μόνες που απομένουν. Μάλιστα, σύμφωνα με την «BILD», οι ιθύνοντες της Μπάγερν, θα βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό ρεκόρ των 25 εκατ. ευρώ για να καλύψουν τα «θέλω» των «ταύρων», κάνοντας τη μετακίνηση αυτή την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του, ο Νάγκελσμαν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, θα ξεκινήσει σύντομα το έργο του με τη νέα του ομάδα, καθώς η Λειψία γνωστοποίησε κι επίσημα με ανακοίνωσή της πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα