Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0: Σταθερά σε τροχιά Ευρώπης (vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν – Κολωνία 3-0: Σταθερά σε τροχιά Ευρώπης (vid)

bet365

Εύκολο βράδυ είχε η Λεβερκούζεν απέναντι στη Κολωνία (3-0), παίρνοντας το τρίποντο που τη διατηρεί σε απόσταση +4 από τις ομάδες εκτός εξάδας.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα επί ημερών Χάνες Βολφ έδωσε η Λεβερκούζεν (2-1-0), η οποία επικράτησε άνετα της Κολωνίας στο ντέρμπι του Ρήνου με 3-0 και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης.

Οι Ασπιρίνες είχαν σε πολύ καλό βράδυ τον σούπερ, Λίον Μπέιλι. Ο Τζαμαϊκανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές για το άνοιγμα (5’) και το κλείσιμο του σκορ (76’), ενώ σέρβιρε και την ασίστ στον Ντιαμπί για το ενδιάμεσο δεύτερο τέρμα.

Στην 5η θέση προσωρινά η Μπάγερ (ματς περισσότερο από τη Ντόρτμουντ), αλλά σταθερά στο +4 από τις Γκλάντμπαχ και Ουνιόν που είναι οι έτεροι ανταγωνιστές της για την έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη, οι Τράγοι, για τους οποίους ο Δημήτρης Λημνιός πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 85' κι επέστρεψε στη δράση μετά τις 13 Μαρτίου, έμειναν μακριά από τη νίκη για 8ο διαδοχικό παιχνίδι και ούτε το ντεμπούτο του Φρίντχελ Φούνκελμ στον πάγκο της ήταν αρκετό για να της δώσει νέα πνοή. Έτσι, κινδυνεύουν να απομακρυνθουν στο -6 από τη θέση των μπαράζ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα