Μπάγερν Μονάχου: Γιατί είχε πει «όχι» στον 19χρονο Ιμπραΐμοβιτς

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Γιατί είχε πει «όχι» στον 19χρονο Ιμπραΐμοβιτς

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, αποκάλυψε ότι το 2001 οι Βαυαροί είχαν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτηση του 19χρονου τότε ανερχόμενου αστέρα της Μάλμε, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τι θα είχε συμβεί στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και στην πορεία της Μπάγερν Μονάχου, αν το 2001 οι Βαυαροί είχαν προχωρήσει στην απόκτηση του ανερχόμενου αστεριού της Μάλμε; Δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ο πρώην πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, ο οποίος εργάζεται πλέον ως αναλυτής του τηλεοπτικού δικτύου «RTL», αποκάλυψε ότι η Μπάγερν ενδιαφέρθηκε για τον 19χρονο, πολλά υποσχόμενο Σουηδό επιθετικό, ύστερα από ένα καταπληκτικό του γκολ σε φιλικό κόντρα στη Μόλντε.

«Είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά και ο μισθός που ζητούσε (σ.σ. προσοχή, στα 19 του χρόνια) ήταν επίσης... θεϊκός» είπε γελώντας ο Χένες. «Φτάσαμε στο σημείο να ενδιαφερθούμε για την απόκτησή του, αλλά δεν φτάσαμε καν ούτε στο κυρίως πιάτο στις διαπραγματεύσεις» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν.

Εντέλει, η Μπάγερν δεν πήρε ποτέ τον Ίμπρα, αυτός κατέληξε στον Άγιαξ αντί 8,7 εκατομμυρίων ευρώ και, η συνέχεια, είναι πλέον (πολύ) γνωστή...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα