Σάλκε – Μάιντς 0-0: Βαθμός και… πάλι καλά στο ντεμπούτο Γραμμόζη (vid)

Gazzetta team
Σάλκε – Μάιντς 0-0: Βαθμός και… πάλι καλά στο ντεμπούτο Γραμμόζη (vid)

bet365

Κόντρα στα αμέτρητα θέματα τραυματισμών πριν και κατά τη διάρκεια του ματς (τρεις τραυματίες) και την κυριαρχία της Μάιντς (2-19 τελικές), η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη άντεξε και πήρε τον βαθμό (0-0), αλλά έμεινε στο -8 από τα μπαράζ.

Η αποστολή που ανέλαβε ο Δημήτρης Γραμμόζης μόνο εύκολη δεν είναι. Η Σάλκε των χιλίων μυρίων προβλημάτων χρειαζόταν πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στη Μάιντς, για να μειώσει την απόσταση από τη θέση των μπαράζ στο -5. Βάσει του πώς κύλησε το ματς, όμως, τόσο ο Έλληνας coach όσο και οι φίλοι των Βασιλικών Μπλε μπορούν να αισθάνονται ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον 42χρονο τεχνικό να προχωρά σε τέσσερις αλλαγές προσώπων και αλλαγή σχηματισμού (3-5-2 που εξελίχθηκε σε 5-2-1), οι γηπεδούχοι άντεξαν, πήραν τον βαθμό (0-0), αλλά τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Πολλαπλοί τραυματισμοί (Αρίτ στο ζέσταμα, Κολάσινατς-Μποζντογκάν αναγκαστική αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, Μουστάφι τελείωσε το ματς τραυματίας), φόρτωσαν το ιατρικό δελτίο που ήταν ήδη γεμάτο (10 παίκτες), το σφυροκόπημα των Καρναβαλιστών στο 2ο μέρος (2-19 τελικές) υποχρέωσε τον Ρένοβ σε μία εκπληκτική εμφάνιση με τρεις σωτήριες επεμβάσεις και στο φινάλε, η ισοπαλία έμοιαζε ιδανική. Παρ’ όλα αυτά, η Σάλκε έμεινε στο -8 από την έξοδο του απευθείας υποβιβασμού και ο Γραμμόζης καλείται μαζί με το team του να βρουν λύσεις στα προσεχή παιχνίδια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα