Μπάγερν και Λίβερπουλ κοντράρονται για Κουλιμπαλί

Gazzetta team
Μπάγερν και Λίβερπουλ κοντράρονται για Κουλιμπαλί

bet365

Η Μπάγερν φαίνεται να αποκτά προβάδισμα για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, τον σέντερ μπακ της Νάπολι, τον οποίος θέλει σοβαρά και η Λίβερπουλ.

Για τη Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι το καλοκαίρι θα κινηθεί για σέντερ μπακ. Στο παρελθόν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται από τους βασικούς στόχους. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Reds δεν έχουν το πάνω χέρι σε αυτό το deal.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει δώσει το ΟΚ στη Μπάγερν να μιλήσει με τον παίκτη του. Οι Βαυαροί που πρόσφατα έκλεισαν οριστικά τον Νταγιότ Ουπαμεκανό, κάνουν αποφασιστικές κινήσεις ώστε να ολοκληρώσουν τη δημιουργία του νέου κέντρου της άμυνάς τους, καθώς φεύγει το καλοκαίρι και ο Νταβίντ Αλάμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα