Αρμίνια - Βόλφσμπουργκ 0-3: 3οι οι Λύκοι με τριάρα (vid)

Gazzetta team
Αρμίνια - Βόλφσμπουργκ 0-3: 3οι οι Λύκοι με τριάρα (vid)

bet365

Με την 6η νίκη της στα τελευταία 7 ματς (3-0 εκτός έδρας την Αρμίνια Μπίλεφελντ), η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε στη 3η θέση της Bundesliga και εδραιώνει τον στόχο της εξόδου στο Champions League.

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ (0-0) αποδείχθηκε απλώς ένα διάλειμμα για την Βόλφσμπουργκ, στην προσπάθεια των Λύκων να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη τετράδα της Bundesliga, ώστε να κάνουν δικό τους ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Στο ματς που άνοιξε την 22η αγωνιστική, η Βόλφσμπουργκ αποδείχθηκε πολύ ανώτερη από την γηπεδούχο Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία παρέμεινε στη θέση των πλέι άουτ (16η) και, με την 6η νίκη της στα τελευταία 7 ματς (3-0), ανέβηκε στη 3η θέση, ούσα στο -2 από την 2η Λειψία.

Ο Ρενάτο Στέφεν φρόντισε, με δύο γκολ (29', 47'), να βάλει το... νερό στο αυλάκι, με τον Μαξιμίλιαν Άρνολντ (54') να σφραγίζει τη νίκη για την πολύ φιλόδοξη φέτος ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ.

Η Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε αισίως ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ο τερματοφύλακας Κουν Καστέελς μετράει έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ η ομάδα έχει τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, από την σεζόν 2009-10.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα