Χάτερ: «Καλό είναι ο Γιόβιτς να βρίσκεται στον πάγκο»

Κώστας Τόπας
Χάτερ: «Καλό είναι ο Γιόβιτς να βρίσκεται στον πάγκο»

bet365

Δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Λούκα Γιόβιτς, μιας και δεν έχει κερδίσει ακόμα θέση βασικού.
Γιουβέντους - Ρόμα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του με τη νέα ομάδα στη Γερμανία, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε.

Ο προπονητής της Άιντραχτ, Άντι Χάτερ, δεν του έχει εμπιστευτεί ακόμα μια θέση βασικού με αποτέλεσμα ο Λούκα Γιόβιτς να μετράει συνολικά σε τέσσερις αναμετρήσεις, 105 λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή κατά μέσο όρο, κάτι περισσότερο από 25′ ανά παιχνίδι.

«Για τώρα, είναι καλύτερο για τον Λούκα Γιόβιτς να μείνει στον πάγκο. Έχουμε τον Σίλβα που έχει σκοράρει 16 γκολ και δεν αξίζει να είναι αναπληρωματικός», ήταν τα λόγια του Χάτερ όταν ρωτήθηκε για τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Σίλβα από την άλλη φαίνεται πως έχει πάρει τη φανέλα βασικού... σπίτι του, μιας και μετράει 16 γκολ σε 18 ματς κι έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η Άιντραχτ να βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα