Στουτγκάρδη – Μπάγερν 1-3: Επιστροφή στις νίκες (vids)

Γιώργος Καραμάνος
Στουτγκάρδη – Μπάγερν 1-3: Επιστροφή στις νίκες (vids)

bet365

Η Μπάγερν παρέμεινε αήττητη για 14η διαδοχική επίσκεψή της στη Στουτγκάρδη και με ανατροπή (1-3) επέστρεψε στις επιτυχίες και στο +2 στην κορυφή της Bundesliga.

Την προηγούμενη αγωνιστική συνέβη το θαύμα και η Βέρντερ Βρέμης τη σταμάτησε για πρώτη φορά έπειτα από εννέα ματς. Το ίδιο θα ήθελε να κάνει και η Στουτγκάρδη, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η Μπάγερν πέρασε από εκεί με 1-3 και διεύρυνε το αήττητό της στην εν λόγω έδρα στα 14 παιχνίδια (12 νίκες).

Οι γηπεδούχοι το πίστεψαν αρχικά, καθώς προηγήθηκαν με ωραίο τελείωμα του Κουλιμπαλί (20’). Στο ξεκίνημα ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι (3’), αλλά μετά το 1-0 ο Φέρστερ έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Και αφού δεν το έβαλε εκείνος, απάντησε με ωραίο πλασέ ο Κομάν (38’), εξουδετερώνοντας τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Ο Λεβαντόφσκι με βολίδα (45’+1’) από ασίστ Κομάν και ο Ντάγκλας Κόστα με όμορφο curler (87’) κλείδωσαν την ανατροπή για τους Βαυαρούς, που συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή.

Στουτγκάρδη (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Κόμπελ, Αντον, Μαυροπάνος (58’ Κάρατσορ), Κεμπφ, Σόσα, Φέρστερ (76’ Κάλαϊτζιτς), Μανγκαλά, Κουλιμπαλί, Γουαμανγκιτούκα, Κάστρο (57’ Κλίμοβιτς), Εντο

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (69’ Νιανζού), Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντές (58’ Ζίλε), Τολισό, Γκορέτσκα, Μίλερ, Γκνάμπρι (69’ Σανέ), Κομάν (69’ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα