Χελντ: «Θα θέλαμε να είχαμε ήδη στην Κολωνία τον Λημνιό»

Gazzetta team
Χελντ: «Θα θέλαμε να είχαμε ήδη στην Κολωνία τον Λημνιό»

bet365

Την επιθυμία του να τον είχε ήδη στο ρόστερ της η Κολωνία, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χορστ Χελντ

Ο Δημήτρης Λημνιός, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga μιας και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση από την Κολωνία ύψους 3.000.000 ευρώ και φαίνεται πως θα κλείσει το deal.

Παρ' όλα αυτά η άφιξή του στην Γερμανία έχει «παγώσει» καθώς όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ, περιμένουν τα νέα αποτελέσματα κορονοϊού του παίκτη.

«Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι οι ελληνικές αρχές έχουν διαφορετικούς κανονισμούς. Στη Γερμανία δεν χρειάζεται να κάνεις νέα τεστ μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γιατί δεν είσαι πλέον μεταδοτικός.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Πρέπει να βγεις αρνητικός στο τεστ Covid-19 προκειμένου να σου επιτρέψουν να βγεις από την καραντίνα και να ταξιδέψεις.

Είναι κρίμα, γιατί θα θέλαμε να τον έχουν ήδη εδώ. Δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χελντ σε τοπικά ΜΜΕ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα