Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ 0-0: Προβάδισμα για το αουτσάιντερ (vid)

Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ 0-0: Προβάδισμα για το αουτσάιντερ (vid)

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ 0-0: Προβάδισμα για το αουτσάιντερ (vid)

bet365

Η Χάιντενχαϊμ πήρε δικαίως το 0-0 στην Βρέμη από την Βέρντερ και την Δευτέρα (06/07) θα κυνηγήσει μια ιστορική άνοδο στην Bundesliga.

Η Βέρντερ Βρέμης γλίτωσε στο... παρά ένα τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία, αλλά θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να λυγίσει την μαχητική Χάιντενχαϊμ η οποία, στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων, πήρε δικαίως το 0-0 μέσα στην Βρέμη.

Οι γηπεδούχοι είχαν 75% κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και είχαν περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Η (εκατέρωθεν συντηρητική) εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με την Χάιντενχαϊμ να χάνει την πιο σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Γιόνας Φέρενμπαχ και αφού στο 87' η Βέρντερ είχε μείνει με δέκα λόγω αποβολής του αρχηγού Νίκλας Μοϊσάντερ, ο οποίος θα χάσει την ρεβάνς της Δευτέρας (06/07, 21:30).

Σε ένα ματς όπου η Βέρντερ θα επιχειρήσει να αποφύγει τον πρώτο υποβιβασμό ύστερα από σαράντα ολόκληρα χρόνια και η Χάιντενχαϊμ θα κυνηγήσει την παρθενική της άνοδο στην Bundesliga, σε... 173 χρόνια ιστορίας. Ως σύλλογος, βεβαίως, όχι ως ποδοσφαιρική ομάδα, αφού το ποδόσφαιρο δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα το 1846!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα