Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0: «Κλειδώνει» το σεντόνι! (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0: «Κλειδώνει» το σεντόνι! (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέτυχε δύσκολη εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Χέρτα, βρέθηκε στο +7 από την 4η Γκλάντμπαχ, ενώ διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες τίτλου!

Νίκη για... σεντόνι! Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Χέρτα εντός, βρέθηκε στο +7 από τη Γκλάντμπαχ, αλλά και στο -7 από την κορυφή! Χωρίς Χάαλαντ δε βρήκε εύκολα το γκολ, όμως είχε την ουσία για το τρίποντο. Πρώτη ήττα για τη Χέρτα του Λαμπαντία, έμεινε πίσω στο... όνειρο της Ευρώπης.

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, είχε την κατοχή, όχι όμως και τον τρόπο να φανεί απειλητική. Στο 8' είχε την πρώτη φάση, αλλά το σουτ του Χακίμι δε βρήκε στόχο. Η Χέρτα δεν μπορούσε να φανεί επικίνδυνη, αλλά ανασταλτικά ήταν πολύ καλή. Σε μια φάση (21΄) έχασε τη συγκέντρωσή της αμυντικά και λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ, αλλά ο Αζάρ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Οι Βεστφαλοί προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες να κάνουν τη διαφορά, αλλά τόσο ο Μπραντ όσο και ο Σάντσο δε βρήκαν στόχο. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 31ο λεπτό για να κάνει κάνει σουτ εντός εστίας η Χέρτα, αλλά ο Νταρίντα δεν απείλησε τον Μπούρκι.

Το ξεκίνημα για τους Βεστφαλούς στην επανάληψη ήταν πιο έντονο, πίεση, αλλά και καλύτερη κυκλοφορία. Στο 51' ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ, ο Αζάρ μοίρασε ιδανικά, αλλά ο Σάντσο από κοντά... κατάφερε να αστοχήσει. Η Χέρτα απάντησε στο 56' με τον Εσβάιν, αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Ο ρυθμός στο ματς έφερε και γκολ! Ο Μπραντ βρήκε τον Τσαν, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0 και παράλληλα το πρώτο του γκολ στο Signal-Iduna-Park! Oι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, οι Βεστφαλοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Σάντσο έχασε τρομερή ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Αγκαλιά με το Champions League οι γηπεδούχοι, ενώ διατήρησαν τις ελάχιστες ελπίδες τίτλου!

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίσζεκ, Γκερέιρο (90' Σμέλτσερ), Ακανί, Χακίμι, Βίτσελ (80' Μπαλέρντι), Ντιλέινι, Τσαν, Σάντσο, Αζάρ (79' Μόρεϊ), Μπραντ (68' Ρέινα)

Χέρτα: Γιαρστάιν, Πέκαρικ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Μίτελσταντ, Σκιέλμπρεντ (62' Πιόντεκ), Νταρίντα, Γκρούγιτς (88' Μάιερ), Ιμπίσεβιτς, Λουκεμπάκιο (46' Νγκακάμ), Ντίλροσουν (30΄ Εσβάιν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα