Ντέιβις - Μπάγερν Μονάχου: Όλα τα «τρελά» σπριντ σε ένα βίντεο (vid)

Ντέιβις - Μπάγερν Μονάχου: Όλα τα «τρελά» σπριντ σε ένα βίντεο (vid)

Gazzetta team
Ντέιβις - Μπάγερν Μονάχου: Όλα τα «τρελά» σπριντ σε ένα βίντεο (vid)

bet365

Είναι σπρίντερ, είναι φουλ μπακ; Ώρες ώρες κανείς δεν ξέρει με σιγουριά για τον αεικίνητο Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος με κούρσες σαν κι αυτές που ακολουθούν έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο ελκυστικούς παίκτες της σεζόν με τη Μπάγερν Μονάχου.

Δαίμονας. Σίφουνας. Μηχανή. Roadrunner σύμφωνα με τον Τόμας Μίλερ. Ή πολύ απλά Αλφόνσο Ντέιβις. Χωρίς να υστερεί στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού, ο νεαρός Καναδός-αποκάλυψη της Μπάγερν Μονάχου τη φετινή σεζόν ξεχωρίζει μέσω της αστείρευτης ορμής του και της απίθανης ταχύτητας που πιάνει όποτε αποφασίζει να σπριντάρει από την αριστερή πτέρυγα.

Είτε για να προωθηθεί και να τροφοδοτήσει την επιθετική τριπλέτα, είτε για να κόψει από το πουθενά τον αντίπαλο επιθετικό που έχει φύγει στην αντεπίθεση, ο Ντέιβις μοιάζει ικανός να διορθώσει και την παραμικρή στιγμή αδράνειας που εμπίπτει φυσικά στο πεδίο του παιχνιδιού του.

Απολαύστε, λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί τις κορυφαίες του ενέργειες και τα πιο «τρελά» σπριντ που έχουμε δει φέτος από το παιδί-θαύμα των Βαυαρών. Bonus, η φάτσα του Ντάνι Όλμο στα 00:12, όταν αντιλαμβάνεται ότι έχασε από το πουθενά τη μπάλα, εξαιτίας του πυραυλοκίνητου αντιπάλου του.

Δείτε το βίντεο:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα