Μάιντς - Χόφενχαϊμ 0-1

Μάιντς - Χόφενχαϊμ 0-1

bet365

Με γκολ του Μπεμπού στο 43' η Χόφενχαϊμ πήρε σημαντικό διπλό απέναντι στην Μάιντς φτάνοντας στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη την Βόλσφμπουργκ.

Με την Μάιντς να θέλει τη νίκη για να κάνει άλμα παραμονής και την Χόφενχαϊμ για να μπει για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της πρώτης. Αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο ήταν οι φιλοξενούμενοι επικρατώντας με 1-0. Ένα τρίποντο που έγινε ακόμα πιο σημαντικό μετά την εντός έδρας ήττα της Βόλσφμπουργκ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1. Πλέον η Χόφενχαϊμ έφτασε την Βόλσφμπουργκ στους 42 βαθμούς, ενώ η Μάιντς έμεινε στους 28 και την 15η θέση, με την Φορτούνα να έχει 27 και την Βέρντερ 25.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε τα πάντα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα με το πέναλτι του Τσούμπερ να διώχνει ο Μίλερ στο 25', χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1.

Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ, αλλά ο Κουάισον είδε το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Τελικά ο Μπεμπού είπε την τελευταία λέξη, με τον παίκτη της Χόφενχαϊμ να σκοράρει στο 43' με ωραία προσπάθεια και σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά άνετα το πολύτιμο αυτό 0-1, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν και πλέον μπήκαν για τα καλά σε μπελάδες.

Μάιντς (Άλμπερτ Μπάιερλορτσερ): Μίλερ, Μπάκου, Μπρούμα, Χακ (46' Μπροζίνσκι), Νιακατέ, Φερνάντες, Μπαρέιρο (76' Κουντέ), Αβονίγι, Μποέτιους (46' Ονισίγουο), Κουάισον (76' Ζάλαϊ), Ματέτα (46' Οζτουνάλι)

Χόφενχαϊμ (Άλφρεντ Σρόιντερ): Μπάουμεν, Τσούμπερ (46' Μπίτσακτσιτς), Μπογκάρντε (46' Ακπογκούμα), Πος, Ρούντι, Σαμασέκου, Νόρντβεϊτ, Λάρσεν (37' Μπέμπου), Μπαουμγκάρντνερ (86' Γκάιγκερ), Σκοβ, Νταμπούρ (72' Μπάιερ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα