Σάντσο και Χάαλαντ οι καλύτεροι νέοι στον κόσμο για τον Γκιγκς

Κώστας Τόπας
Σάντσο και Χάαλαντ οι καλύτεροι νέοι στον κόσμο για τον Γκιγκς

bet365

Ο Ράιαν Γκιγκς, μίλησε για τους τρεις καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη, τονίζοντας πως Σάντσο, Χάαλαντ και Ράσφορντ είναι στο top-3 της σχετικής λίστας.

Μεγάλος θαυμαστής του Τζέιντον Σάντσο, φαίνεται πως είναι ο Ράιαν Γκιγκς, καθώς τον τοποθέτησε στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως σωστή την απόφαση του νεαρού άσο της Ντόρτμουντ, να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να παίξει στη Γερμανία, σε νεαρή ηλικία.

Φυσικά, από το top-3 της σχετικής λίστας, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο συμπαίκτης του Σάντσο, Ερλινγκ Χάαλ​αντ αλλά και ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

«Για τον Ράσφορντ αυτό που έχω να πω είναι ότι τα νούμερα του κάθε χρόνο βελτιώνονται. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Οσο για τον Σάντσο της Ντόρτμουντ, είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστής ο οποίος πήρε την λαμπρή απόφαση να φύγει για τη Γερμανία από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε νεαρή ηλικία. Εχει κάνει ήδη τη διαφορά στην ομάδα. Οπως και ο συμπαίκτης του, Ερλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σκοράρει πολλά τέρματα».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα