Άουγσκμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2: Απόδραση... εξάδας στο φινάλε (vid)

Gazzetta team
Άουγσκμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2: Απόδραση... εξάδας στο φινάλε (vid)

bet365

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Βόλφσμπουργκ πέρασε από την έδρα της Άουγσκμπουργκ και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, εις βάρος της Σάλκε.

Δραματικό, αλλά εντέλει ιδανικό το restart για την Βόλφσμπουργκ, η οποία νίκησε στο φινάλε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-1) και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της Bundesliga, εις βάρος της Σάλκε.

Οι Λύκοι ήταν τυχεροί αφού, παρ' ότι προηγήθηκαν με κεφαλιά – οβίδα του Ρενάτο Στέφεν (43'), βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, ύστερα από αυτογκόλ του Τζον Άντονι Μπρουκς (54') και τέρμα του Φέλιξ Ουντουκάι (67').

Αυτό το γκολ, όμως, ακυρώθηκε (ορθά) μέσω VAR, το πρώτο της νέας εποχής, αφού ο Φλόριαν Νίντερλεχνερ ήταν οφσάιντ και εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Κουν Καστέελς.

Και, από το πιθανό 2-1, περάσαμε εντέλει στο τελικό 1-2, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντάνιελ Γκίντσεκ πλάσαρε στο κενό τέρμα, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Κέβιν Μπαμπού.

Άουγσκμπουργκ (Τόμπιας Ζέλνερ): Λούτε – Φράμπεργκερ, Γεντβάι, Σούσι (65' Ουντουοκάι), Μαξ – Κεντίρα, Μπάιερ, Ρίχτερ (87' Σαρένρεν Μπαζέ), Λέβεν (87' Κόρδοβα), Βάργας (79' Ιάγο) – Νίντερλεχνερ.

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Καστέελς – Μπαμπού, Πόνγκρατσιτς, Μπρουκς, Πάουλο Οτάβιο (87' Ρουσιγιόν) – Σλάγκερ, Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο (61' Γκίντσεκ) – Ζοάο Βίκτορ (74' Κλάους).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα