Κορονοϊός – Τσέφεριν: «Λαμπρό παράδειγμα για όλους μας η Γερμανία»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Τσέφεριν: «Λαμπρό παράδειγμα για όλους μας η Γερμανία»

bet365

Ενθουσιασμένος με την επισημοποίηση της επανέναρξης της Bundesliga ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος ελπίζει να ακολουθήσουν άμεσα και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (πλην Γαλλίας και Ολλανδίας, εννοείται).

Η επισημοποίηση της επανέναρξης της Bundesliga για τις 16 Μαΐου ενθουσίασε τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA, ο οποίος ελπίζει να ακολουθήσουν άμεσα και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, εκτός βεβαίως από αυτές που ήδη σταμάτησαν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως η Γαλλία και η Ολλανδία.

«Το ότι οι γερμανικές αρχές συμφώνησαν για την επιστροφή της Bundesliga είναι μια σπουδαία είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν, προσθέτοντας πως «είναι ένα γιγαντιαίο και θετικό βήμα για να επιστρέψει η αισιοδοξία στην ζωή των ανθρώπων».

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας επισήμανε ότι «είναι το αποτέλεσμα ενός εποικοδομητικού διαλόγου και ενός προσεκτικού σχεδιασμού ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τις πολιτικές αρχές. Είμαι σίγουρος ότι η Γερμανία θα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους εμάς για το πως να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο, τα συναισθήματα του και το απρόοπτο στις ζωές μας».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα