Υπουργός Εσωτερικών και Αθλητισμού της Γερμανίας: «Αν υπάρχει κρούσμα, σε καραντίνα όλη η ομάδα»!

Gazzetta team
Υπουργός Εσωτερικών και Αθλητισμού της Γερμανίας: «Αν υπάρχει κρούσμα, σε καραντίνα όλη η ομάδα»!

bet365

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Αθλητισμού της Γερμανίας, Χορστ Σέφερ, ανάβει το «πράσινο φως» για επανέναρξη της Bundesliga, αλλά ζητάει καραντίνα όλης της ομάδας, εφόσον βρεθεί κρούσμα κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

«Ναι μεν, αλλά» από τον Υπουργό Εσωτερικών και Αθλητισμού της Γερμανίας, Χορστ Σέφερ, αναφορικά με την επανέναρξη της Bundesliga, η οποία αναμένεται να αποφασιστεί την Τετάρτη (6/5).

«Βρίσκω λογικό το πλάνο που προτείνει η γερμανική Λίγκα και στηρίζω την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Μάιο» εξήγησε στην εφημερίδα «Bild» ο Σέφερ, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος – κλειδί στην κυβέρνηση της Άνγελα Μέρκελ.

Παρά την θετική προδιάθεσή του, όμως, ο Σέφερ περιμένει δραστικά μέτρα σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο κρούσμα κορονοϊού, όπως τα τρία της Κολωνίας, όπου πάντως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά από αύριο Δευτέρα (4/5).

«Αν υπάρξει κρούσμα κορονοϊού σε μια ομάδα ή στους υπόλοιπους εργαζόμενους της, όλη η ομάδα, πιθανόν και αυτή που αντιμετώπισε τελευταία, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες» υποστήριξε ο Υπουργός Εσωτερικών και Αθλητισμού της Γερμανίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, βεβαίως, αρκεί ένα ή το πολύ δύο κρούσματα κορονοϊού σε διαφορετικές ομάδες, ώστε το πρόγραμμα ολοκλήρωσης της Bundesliga, στην σκιά της πανδημίας του ιού Covid-19, να πάει περίπατο...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα