Κίμιχ: «Είναι νωρίς να επιστρέψουμε στα γήπεδα»

Κίμιχ: «Είναι νωρίς να επιστρέψουμε στα γήπεδα»

Gazzetta team
Κίμιχ: «Είναι νωρίς να επιστρέψουμε στα γήπεδα»

bet365

Διστακτικός ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής της Bundesliga στη δράση εμφανίστηκε ο Γιόσουα Κίμιχ, θέτοντας ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί να εξασφαλιστεί η υγεία αυτή την περίοδο.

Ο δρόμος προς την επάνοδο των 18 ομάδων της Bundesliga στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει ανοίξει, μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Με βάση τα σενάρια για σέντρα ξανά από τις αρχές Μαΐου, ίσως να είναι και το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα στο οποίο θα αρθεί η αναστολή, εξέλιξη που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο 100% τον Γιόσουα Κίμιχ.

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και έθεσε απαραίτητες προϋποθέσεις για να παρθεί αυτή η σημαντική απόφαση της επανέναρξης, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των πολιτών.

«Οι απόψεις διίστανται. Πολλοί θα είναι χαρούμενοι που θα ξαναδούν ποδόσφαιρο, έστω και προσωρινά στις τηλεοράσεις τους. Από την άλλη, είναι δύσκολη η επανέναρξη από αυτήν την περίοδο, πρέπει να υπάρξει σαφής αιτιολόγηση και να είναι βιώσιμη για την κοινωνία. Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα και συνεπώς πρέπει να είναι η βάση για όλες τις αποφάσεις που θα ληφθούν».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα