Νόιερ - Μπάγερν: «Ναυαγεί» η ανανέωση, στρέφεται σε Τερ Στέγκεν

Gazzetta team
Νόιερ - Μπάγερν: «Ναυαγεί» η ανανέωση, στρέφεται σε Τερ Στέγκεν

bet365

«Κολλάει» η υπόθεση ανανέωσης του Μάνουελ Νόιερ στην Μπάγερν Μονάχου, με δημοσιεύματα από Ισπανία και Γερμανία να συνδέουν τους Βαυαρούς με τον Τερ Στέγκεν, ο οποίος επίσης δεν έχει συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Το πιο ανατρεπτικό μεταγραφικό ντόμινο φέρεται να βρίσκεται στα σκαριά, με πρωταγωνιστές τους δύο κορυφαίους Γερμανούς κίπερ, Μάνουελ Νόιερ και Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Αφορμή αποτελεί η περίπλοκη τροπή που έχει λάβει η ανανέωση του πρώτου με την Μπάγερν Μονάχου, που σύμφωνα με την «Bild» έχει «κολλήσει», αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποχωρήσει από τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όποτε και μένει ελεύθερος.

Έτσι, σύμφωνα με την καταλανική «Sport», έχει σημάνει... συναγερμός στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Βαυαροί φέρεται να έχουν ήδη εντοπίσει τον διάδοχό του Νόιερ στο πρόσωπο του Τερ Στέγκεν.

Ο 27χρονος κίπερ βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα ως το 2024 (λήγει το 2022), όμως, προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο κομμάτι των απολαβών του ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό δίνει έξτρα πόντους στην Μπάγερν να κυνηγήσει την περίπτωσή του, καθώς σε πρώτο επίπεδο αν ο Τερ Στέγκεν μετακομίσει στην Bundesliga και λάβει το Νο1 της ρέκορντμαϊστερ από τον Νόιερ, πιθανόν να τον εκθρονίσει και από τη βασική ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα